Фільми про людей з інвалідністю

Фільм "1+1" ("Intouchables") - дивитися онлайн безкоштовно і легально ...
Художні фільми про людей з інвалідністю розкривають особистість кожної людини , світ її почуттів , іі емоції , іі віра і перемога…. Допомагають кожному побачити перш за все Людину !
💚«Історія сім’ї Блум», 2020. Фільм створений на реальних подіях. Активну життєрадісну серфінгістку паралізувало після травми хребта. Жінка почувається абсолютно безпорадною попри будь-які намагання чоловіка та дітей допомогти. І тільки поява в сім’ї пораненого сороченяти й турбота про нього повертає жінці віру в себе.
💚«Особливі», 2019. У фільмі з гумором йдеться про аспекти життя, які не щодня спадають на думку. Фахівці, що працюють із людьми з аутичним спектром, одностайно хвалять кінематографістів за чесну та правдиву картину. Для тих, хто поза темою, сюжет фільму може сприйматися складним, водночас вартий уваги.
💚«Вікторія і Августин», 2017. Фільм розповідає про дівчину з церебральним паралічем, яка закохується в молодого чоловіка із синдромом Дауна. Про право кохати й бути коханим незалежно від форми інвалідності.
💚«Добрий лікар» («Хороший лікар»), з 2017. Серіал розповідає про Шона Мерфі, молодого хірурга з розладом аутичного спектра та синдромом саванта. З невеликого містечка, у якому хлопець провів нещасливе дитинство, головний герой переїжджає і отримує роботу в престижному хірургічному відділенні лікарні Сан-Бонавентура в Сан-Хосе. Лікар використовує свій вроджений талант для того, щоб рятувати життя пацієнтів і кинути виклик скептицизму своїх колег.
💚«Основні принципи добра», 2015. Головний герой — письменник у творчій кризі — влаштувався на роботу доглядальником. Першим клієнтом героя стає підліток з рідкісним генетичним захворюванням та нестерпним характером. Після ряду конфліктів тінейджер і письменник-доглядальник знаходять спільну мову й стають друзями.
💚«Всесвіт Стівена Гокінга», 2014. Біографічна драма заснована на реальних подіях із життя великого британського фізика-теоретика Стівена Гокінга. Цілеспрямований юнак навчається в університеті та подає великі надії в галузі космології. Через хворобу молодий вчений втрачає змогу рухатися й говорити. Тільки розум залишається ясним і націленим на нові відкриття.
💚«Найкращий із чоловіків», 2012. Фільм про Людвіга Ґуттманна, нейрохірурга й людину з великої букви. Він запровадив нові методи лікування пацієнтів після важких травм і поранень. Ґуттманн став засновником паралімпійських ігор і дав тисячам людей з інвалідністю шанс жити повноцінним життям, боротися й перемагати.
💚«1+1», 2011. Французька комедійна драма, заснована на реальних подіях про аристократа Філіпа, який унаслідок нещасного випадку пересувається на кріслі колісному та бере собі в помічники колишнього правопорушника Дріса. Фільм про те, як дві різні особистості змінили життя один одному.
💚«Всередині я танцюю», 2004. У Майкла церебральний параліч, він живе в будинку для людей з інвалідністю від самого народження. Знайомиться з новим пацієнтом клініки — Рорі О’Ши, який через м’язову атрофію пересувається на кріслі колісному. Однак це не заважає Рорі насолоджуватися життям. Хлопцям вдається переконати комісію і отримати допомогу, щоб жити самостійно. Завдяки другові Майкл усвідомлює себе повноправним членом суспільства.
💚«Форрест Ґамп», 1994. Головний герой має порушення розумової діяльності. Та завдяки спортивним здібностям, силі характеру й життєвій стійкості він здійснює військовий подвиг, досягає «американської мрії» та мимоволі впливає на політику й культуру США.
А ще хочемо зауважити: кіно про людей з інвалідністю не повинно обов’язково чомусь навчати й не завжди є джерелом натхненням. Інколи перегляд фільму — просто розвага, відпочинок😉

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *