Засідання круглого столу

30 листопада у приміщенні «Рахівського реабілітаційного центру для осіб з інвалідністю» відбулося засідання круглого столу на тему «Реалізація та захист прав осіб з інвалідністю у Рахівському районі» у якому взяла участь директор ІРЦ Мар’яна Павлюк. На засіданні були присутні представники різних установ дотичні до проблем осіб з інвалідністю, які ознайомили присутніх з особливостями роботи своєї установи. Батьки осіб з інвалідністю та особи з інвалідністю мали змогу дати запитання, які їх цікавили, та отримати вичерпні відповіді.

Кожна людина має право на підтримку своєї родини, громади та держави, до якої належить. Саме подоланню перешкод, обговоренню конкретних ситуацій, вироблення алгоритмів для кожного, хто дотичний до надання або сам потребує якісних освітніх, медичних та соціальних послуг була присвячена зустріч. Знаковим було і те, що відбулася зустріч у  Міжнародний  день осіб з інвалідністю.

На завершення зустрічі працівниками реабілітаційного центру було продемонстровано відео виставу у якій брали участь їхні вихованці.

Зустріч пройшла у дружній та теплій атмосфері і була корисною всім її учасникам. Дякуємо директору реабілітаційного центру  М.В.Буднікову та всьому колективу центру за організацію та проведення зустрічі, бо тільки завдяки тісній співпраці буде можлива якісна допомога особам, які цього потребують і є повноправними учасниками суспільного життя.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *