Внесення ІПР у систему АС “ІРЦ”

 

 

    21 грудня 2020 року на платформі Zoom фахівцями інклюзивно-ресурсного центру було проведено семінар-навчання «Внесення ІПР в систему АС «ІРЦ». В семінарі взяли участь представники закладів освіти у яких створені інклюзивні класи.

      Фахівці ІРЦ розповіли про особливості формування ІПР в системі АС «ІРЦ» та відповіли на запитання, які виникли під час зустрічі.

    З метою допомоги батькам, закладам освіти та керівникам інклюзивно-ресурсних центрів (ІРЦ) у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами в роботу запущено портал “Україна. Інклюзія. Система автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів”.

  За допомогою порталу інклюзивної освіти

 

          батьки можуть:

  • подати заяву до інклюзивно-ресурсного центру, не виходячи з дому;
  • отримати запрошення на проходження комплексного оцінювання (адреса, дата, час);
  • зберігати заяву та висновок в електронному вигляді;
  • організація проведення комплексної оцінки.

Заклади освіти:

використовують висновки, попередньо сформовані фахівцями ІРЦ, виключно для формування достовірної та ефективної індивідуальної програми розвитку дитини (ІПР);

формують ІПР в АС «ІРЦ», що надасть можливість не тільки наповнювати систему актуальною машино-зчитувальною інформацією, але і відслідковувати роботу з дитиною фахівцями ІРЦ і батьками та іншими законними представниками дитини, налагодити взаємодію фахівців закладу освіти та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів для ефективнішої роботи з дитиною.

На порталі розміщені:

Інструктивно-методичні матеріали для закладів освіти

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *