“З нетерпінням ми чекаєм нині свято Миколая”

19 грудня в Україні святкують День Святого Миколая. І в нашому центрі було проведено таке чудове свято. Діти дуже люблять цей день, коли оживає диво, і можна знайти під подушкою подаруночки. Особливо очікуване  це свято для тих діток, яким потрібна наша увага та турбота.

Наші вихованці із задоволенням брали участь у вікторинах-загадках,  веселих новорічних конкурсах,танцях-зігріванцях, розповідали віршики, складали пазли, співали пісні про Святого Миколая.

А також було проведено майстер-клас по виготовленню новорічних іграшок , якими відразу прикрасили ялинку. По закінченню свята Святий Миколай подарував діткам подарунки і запросив до солодкого  столу.  Свято пройшло у веселій, дружній  атмосфері.

Цього дня до нас завітали представники громадської організації  ротарі клуб «Рахів – Центр Європи» з подаруночками, за які ми дуже вдячні.

        Беручи участь у заході діти зрозуміли чому потрібно бути вихованими та слухняними, добрими, тому що добро та любов є найголовнішими цінностями в житті кожної людини і якщо кожен навчиться їх творити та цінувати, тоді світ стане ще прекраснішим.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *